Sunday, July 20, 2008
Pdg Serai: Kelab Penyokong PAS pekan Pdg, Serai telah ditubuhkan, dimana seramai 220 yang telah mengerahkan borang ahli kepada Yang Berhurmat Dr, Ismail Salleh, Pengerusi Jawatankuasa Kesihatan, Penerangan, Badan-badan bukan kerajaan(NGO) dan Pembangunan Insan negeri Kedah baru-baru ini.

Menurut Pengerusi penajanya, En Robert Lee mereka beramai-ramai menyertai kelab penyokong PAS kerana tertarik dengan cara orang-orang PAS bekerja, keiklasan dan kesungguhan didalam menjalankan kerja terutama sewaktu menghadapi pilihanraya memuatkan mereka ingin bersama PAS , ujarnya.

Sehubungan dengan itu menurutnya lagi, mereka sedang menyusun satu majlis makan malam pada 13hb, Ogos nanti bagi meraikan kemasukan mereka kedalam kelab penyokong PAS. " kami harap Dato' Seri MB Ustaz Azizan Abd Razak dapat hadir pada tarikh tersebut, kerana kehadiran beliau amat bermakna kepada kami khusunya bagi masyarakat Cina disini " ,ujar beliau.Turut hadir di dalam majlis tersebut ialah YB, Ustazah Siti Ashah Hj Ghazali, ADUN Merbau Pulas, Hj Mahmud Hj Saad, wakil pusat khidmat masyarakat DUN Merbau Pulas, Hj Fauzi Tahir, Cikgu Sazali Wakil PAS Kawasan dan beberapa orang wakil masyarakat Cina setempat.

( sewaktu berita ini ditulis, berita rasmi dari pejabat MB mengesahakan akan kehadiran Dato' Sri Ustaz Azizn Abd Razak pada tarikh 13 ogos )