Tuesday, May 26, 2009

Kebenaran Terbukti --- Pohon Maaf YB Ustazah Aishah

27 May 2009

PERMOHONAN MAAF KEPADA YB USTAZAH AISYAH OLEH KEDAHLANIE

Assalamuallaikum,Dengan ini saya bagi Piahak KEDAHLANIE dengan ini ingin memohon berbanyak kemaafan di atas penyiaran artikal Tolong tengok sat cerita exco nie pulak..betoi ka ...? Pada kami selepas penjelasan dan hujah yang diberikan oleh Pihak daripada YB Ustazah Aishah serta dari penulisan sahabat-sahabat pengunjung semua kami mengandaikan artikal tersebut adalah berunsur fitnah semata-mata.Ini artikal penjelasan isu tersebut:-

Menjawab Persoalan ADUN MERBAU PULAS
ISU DUN MERBAU PULAS - Kebenaran VS Kepuran-puraan...
PENJELASAN DARI PEJABAT PKWR ADUN MERBAU PULAS
Ustazah Aishah: secebis kisah

Dan pesanan kami kepada penulis artikal tersebut iaitu 'Abuzaralgifari' beralamat email 'abuzaralgifari@gmail.com' jika anda masih tak berpuas hati dan mengandaikan apa yg anda tulis itu betul silalah tampilkan diri dengan membuat pendedahan selanjutnya tetapi jangan melibatkan pihak KEDAHLANIE lagi...SEKALI LAGI KAMI MEMOHON KEMAAFAN KEPADA SEMUA PIHAK YANG TERLIBAT TERUTAMA YB USTAZAH AISYAH dan KAMI AKUI AKAN KESILAPAN KAMI ATAS PENYIARAN ARTIKAL TESEBUT.

Sekian Terima Kasih

Admin KedahLanie

Monday, May 25, 2009

YB Ustazah melawat mangsa ribut

Minta maaf kerana tidak dapat upload foto.... buat sementara waktu kerana admin berada di luar kawasan.

Difahamkan daripada maklumat yang diterima 4 buah rumah dan sebuah dewan orang ramai telah dipukul ribut di Kg. Bukit Ketemeng, merbau Pulas dan Bukit Karangan.
Jam 7.00 petang tadi YB Ustazah, JKM Kulim dan MKK telah melawat mangsa ribut dan menyampaikan sumbangan.

Sunday, May 24, 2009

YB Ustazah Aishah dan YB Cikgu Zuki Rasmi Kem SolatMERBAU PULAS - 30 April hingga 1 Mei 2009, Jawatankuasa Masjid Darululum Merbau Pulas dengan Kerjasama MKK Kampung Jemerli telah mengadakan Kem Smart Solat dan Qiamullail. Program ini telah berjaya mengumpulkan seramai 180 orang pelajar yang berumur antara 12 tahun hingga 15 tahun. Majlis ini telah dirasmikan oleh YB Ustazah Aishah (ADUN Merbau Pulas) manakala majlis penutup telah disempurnakan oleh YB Cikgu Zuki (ADUN Kuala Ketil). Penghargaan dan terima kasih kepada individu dan kumpulan (Jabatan Pertahanan Awam Malaysia) yang terlibat menjayakan program ini.YB Ustazah sedang menyampaikan ucapan dan nasihat serta motivasi kepada para peserta.
Imam Masjid Darululum Merbau Pulas, Tn. Hj. Mat Saud sedang menerima sumbangan daripada YB Ustazah Aishah
Peserta lelaki Kem Smart Solat


YB Cikgu Hj Zuki sedang menyampaikan Sijil Penyertaan kepada peserta Kem Smart Solat

Pengalaman dan kepakaran YB Cikgu Zuki sebagai pendidik dapat menarik perhatian peserta mendengar motivasi dan pesanan yang disampaikan oleh YB